Domain

Una de les parts més importants per posicionar-se, el nom o tipus de servei que oferiràs. Fem un estudi conjunt i cerquem quins noms de domini estan disponibles per a poder adquirir.

Qualsevol punt

Desenes de punts a escollir, els genèrics com, org, net... estatals es, fr, it... territorials cat, barcelona, gal, eus... tècnics bio, pro, store, bike, eco... i molts més!

Hosting

Allotgem les pàgines web en els servidors optimitzats, potents i econòmics. Emmagatzematge web il·limitat, amb suport per a 25000 visites al mes o més, amb CDN per augmentar la velocitat del teu lloc web, còpies de seguretat diàries i tràfic de dades il·limitades.

Encriptació

Per a la seguretat de la navegació d'un usuari incorporem en tots els nostres allotjaments un certificat de seguretat. I per a comprovar que disposa d'un, el navegador t'ho indica amb un cadenat en la URL i mostrant el protocol https://.

CMS

Programem webs totalment personalitzades i adaptades als CMS més populars i potents del mercat, Shopify, WordPress, ghost, netlifyCMS i el nostre propi gestor de continguts ookeys.

Website

Definim una jerarquia clara i pràctica per a un bon posicionament, tanmateix facilitem la navegació a l'usuari per conèixer els detalls de la pàgina web i trobar ràpidament el que busca.

Única i personal

Programem la pàgina web de forma única i partint de zero per cobrir les necessitats úniques de cada un, predominant el disseny en totes i cada una de les seccions de la web.

A l'última

Pàgines web adaptades a les necessitats i intuïció dels usuaris, amb una navegació fluida i ràpida sobre qualsevol dispositiu.

SEO & SEM

Els cercadors s'han tornat més humans, entenen i comprenen la semàntica de tot el contingut de la teva web, textos, imatges, preus, talles... i la seva estructura, títols, subtítols, columnes, galeries d'imatges, formularis de contacte... per això és de vital importància optimitzar aquest contingut per als cercadors. Directament influirà en el teu posicionament.

SEO

Redactem el contingut acord a la intuïció dels usuaris, optimitzant el pes dels arxius, entrellaçant els continguts de la pàgina i garantint una gran experiència d'ús a l'usuari oferint-li la informació de manera intuïtiva per ajudar-lo a trobar el que busca.

SEM

Obté el màxim de clics en les plataformes d'anuncis. Fem que el teu contingut ressalti per sobre dels altres, amb les mateixes tècniques SEO més l'adaptació del contingut en "Open Graph" i elements gràfics i animats d'alta qualitat per atraure i seduir als navegants.

Content

Creem contingut digital, textos, imatges, gràfics, infografies i publicitat, oferint informació i entreteniment per complint criteris d'atracció de tràfic web.

Inbound marketing

Creem contingut amb la voluntat de no importunar al públic objectiu amb anuncis vulgars, sinó posant al seu abast contingut del seu interès.

Language

Adaptem la web als diferents dialectes o idiomes d'un estat millora el posicionament i crea un vincle més personal amb l'usuari.

Functions

Els complements que acompanyen el contingut i fan que la web sigui molt més atractiva i funcional.

Web funcional

Els formularis de contacte o de pressupost, galeries o carrusels d'imatges, xat web perquè els teus clients puguin interactuar amb tu de manera directa, gestió de reserves o calendari de disponibilitat. Integrem tot el necessari per una pàgina perfectament funcional.

Social Media

Sabem de la seva importància i per això és vital que els usuaris puguin compartir el contingut web de manera correcta i així millorar la visibilitat.

Apareix bé a les xarxes

Algunes xarxes socials ofereixen la possibilitat de fer publicitat. Preparem tota la web per anunciar-se correctament sobre xarxes socials i l'enllacem a aquelles on s'està present.

Management

Gestionem la teva presència a internet, a través de la pàgina web, xarxes socials o blog.

Amb freqüència

Intervenim a les xarxes o actualitzem el teu contingut web o del blog tants cops com es necessitin, ja que amb una bona periodicitat obtenim millor posicionament.