Corporate

La imatge corporativa en una entitat, servei o producte és allò que ens transmet professionalitat, tranquil·litat i qualitat en adquirir-ho. Desenvolupem tota una estratègia que detalla el "naming", la marca amb els seus diferents visuals, una tipografia adaptada al caràcter de la marca, un estudi cromàtic que especifica els colors corporatius, l'eslògan que expliqui breument i creativament el que es fa i concretar el to en el qual mostrar qualsevol classe de publicació.

Estudi al mil·límetre

El desenvolupament de la marca l'acompanya un seguit de normes cromàtiques, espais vitals, plantejaments i dimensions que han estat testejats per a transmetre en tot moment la visió i missió de l'entitat, servei o producte.

To del missatge

Publicacions, novetats, notícies, papereria, etc. Tot allò que no és la marca però que també et representa i tanmateix ha de seguir transmetin l'ADN de l'entitat, servei o producte.

Logotype & Naming

La marca transmet tanta passió com hi hagi darrere del seu desenvolupament. Comencem treballant des del "naming" per fonamentar i desenvolupar la marca i el seu corresponent logotip.

"Naming"

Recordable, cridaner, informatiu, representatiu, breu, original, coherent, llegible, pronunciable i adequat al públic objectiu. Un bon punt de partida.

Ser un símbol

Resaltar i convertir-se en un símbol és una feina també de la marca, per això cal una estratègia i un estudi de comunicació darrere de tots els detalls d'aquesta.

Merchandise

Promocionar-se a través de suports físics denota grandesa, però fer-ho amb estil és un nivell superior. Dissenyem sobre tota classe de suports per traslladar la marca a un altre nivell i fer-ho amb estil.

Suports

Elaborem dissenys sobre tota classe de suports, gots, roba, material d'oficina, obsequis, mobiliari, accessoris, bosses, electrònica i molt més.

Ads

La publicitat impresa, eficaç i rentable. Són molts els mitjans publicitaris per on podem arribar aparèixer i en tots hem de treballar bé el missatge i el to comunicatiu que l'acompanya.

Impremta

Dissenyem campanyes publicitàries, publicitat esporàdica o amb continuïtat. Tot sobre suport imprès perquè és més proper, és un canal amb poc soroll publicitari, és més influent, permet una creativitat que altres canals no tenen i és un canal versàtil amb moltes varietats i característiques.

POS

Tot el que necessita un punt de venta per ser més efectiu, la imatge. Implementem la imatge corporativa sobre grans formats i la dissenyem acord a cada ubicació.

Qualsevol punt

Treballem sobre tota classe de grans formats, cotxes, botigues, locals, espais diàfans o punts de venda.

Cada racó amb amor

Dissenyem tots els espais tenint en compte la ubicació que tenen i el paper que representen, sempre mantenint el to comunicatiu de la marca.

Illustration

Il·lustrar és fer màgia amb llapis i paper. Sovint una tècnica idònia per explicar-se o desenvolupar el que necessitis.

Packaging

L'embalatge és l'art o la ciència d'incloure i protegir cert producte en determinat envàs per al seu magatzematge i venda. La majoria de marques comencen molt fortes amb la promoció d'un nou producte però quan arriben al disseny de l'embalatge afluixen i aquí arriba l'error.

Tot ven

Cuidem tots els detalls de l'embalatge del producte, fidel al contingut i a la marca que representa, com un element més per argumentar el motiu de compra.

Content

Creem contingut digital, textos, imatges, gràfics, infografies, publicitat, oferint informació i entreteniment, lligat sempre al màrqueting digital.

Inbound marketing

Creem contingut amb la voluntat de no importunar al públic objectiu amb anuncis vulgars, sinó posant al seu abast contingut del seu interès.