Corporate

Les principals marques i companyies ja estan implementant vídeos en la seva estratègia en línia. Mostrar històries apropa als clients actuals o potencials.

Guió

Desenvolupem un guió original i totalment personalitzat, basant-nos en les necessitats de l'entitat i les tendències del sector.

Sport

Especialitzats en esports alternatius, ens desvivim per fer que l'esdeveniment esportiu arribi al major nombre d'espectadors. Un públic que desitja veure, sentir i sentir gairebé en primera persona tot el que succeeix i que nosaltres som capaces de transmetre gràcies a l'equip humà i professional del qual disposem, així com els avançats sistemes amb els quals treballem.

Captures 4x4

Desenvolupem una cobertura global, amb diversos càmeres especialitzats en gravacions esportives i sobre qualsevol mitjà, ambient, moment i lloc, per aconseguir perspectives úniques.

Spot

Vídeos emotius o divertits i que tinguin una breu durada, són la clau perquè el contingut sigui ràpidament compartit. Aconseguint un impacte sorprenent a xarxes socials i un òptim posicionament en cercadors.

La idea

Desenvolupem de principi a fi el missatge publicitari i el context on es farà, el pas més important i imprescindible perquè el "spot" marqui la diferència i el missatge sigui recordat.

3, 2,1 i acció

Rodatge professional en interior o exterior amb el suport de tot l'equip tècnic que sigui necessari per el "spot", maquillatge, il·luminació, models o equip de rodatge ampliat.

Show

Oferim una visió única i diferenciadora, fresca, original i amb una estètica i unes imatges molt cuidades per enregistrar els millors moments d’aquest dia tan especial.

Naturalitat sempre

Ens encarregarem de captar els moments més especials i emotius de l'esdeveniment per poder-ho reviure sempre que es vulgui. En els nostres projectes prioritzem l’espontaneïtat i naturalitat, prescindint d’imatges forçades i creant un clima de confiança i proximitat.

Product

Els clients agrairan tenir un vídeo explicatiu d'allò que volen comprar i podem ajudar-los a decidir mostra'n al detall el producte i explicant les seves característiques.

Detalls reals

Mostrem el producte al màxim detall per a convèncer als clients.

Emocionar

Exposem el producte apel·lant al desig del client i a les seves emocions i capacitats del que pot arribar a fer amb ell.

Presentation

Les dificultats del directe, la complexitat d'un missatge, la falta d'atractiu o la monotonia són alguns dels factors que fan que els missatges i el contingut no arribi als teus clients. Les presentacions en vídeo solucionen totes aquestes dificultats i garanteixen que els missatges i el contingut s'integrin més.

Quadriculats

Cuidem tots els detalls del missatge per tindre la presentació perfecta.

PRO

Produïm tot el contingut de la mà de professionals en comunicació, maquillatge i escenografia, sigui en interior o exterior.

Motion

L'animació digital corporativa és molt importar per realçar la marca i transmetre una gran professionalitat.