Photo Shoot

El servei d'outdoor shooting inclou una planificació completa. Recerca de les localitzacions, selecció dels diferents models segons el pressupost i perfil de l'entitat, assessorament artístic per realitzar les fotografies i seleccionar-les per a la postproducció.

Models

Busquem cares noves de totes les edats que s'adaptin al perfil i missatge de l'entitat.

Llocs

Ens desplacem per tot el país per trobar l'entorn perfecte per al missatge.

Postproducció

Editem fins a l'últim detall per arribar a la perfecció i facilitat l'objectiu de la campanya, l'estratègia o missatge.

Sport

El servei de fotografia esportiva disposa de molts recursos per cobrir íntegrament un esdeveniment esportiu. Fotografia d'altíssima resolució per a velocitats de vertigen, transmissió del contingut per a xarxes o premsa al moment, cobertura global en qualsevol situació i amb perspectives úniques.

Velocitat

Fotografiem els moviments d'acció a tota velocitat per capturar l'instant perfecte a altíssima resolució.

Llest per penjar

Transferim el contingut al moment si es necessita per a xarxes socials o premsa per informar de l'esdeveniment amb la millor qualitat.

Captures 4x4

Desenvolupem una cobertura global, amb diversos fotògrafs especialitzats en fotografia esportiva i sobre qualsevol mitjà, ambient, moment i lloc, per aconseguir perspectives úniques.

Product

El servei de fotografia de productes ve acompanyat amb un assessorament de principi a fi. Recepció, processament i preparació del producte, adaptació dels formats i el retoc al detall de cada una de les fotografies.

Detalls reals

Mostrem el producte al màxim detall per a convèncer als clients.

Senzill i convenç

Fotografiem, retoquem i igualem tots els productes, realçant-los i deixant-los llestos per a la seva utilització en qualsevol botiga en línia, web o on calgui, amb una il·luminació que permeti apreciar tots els detalls del producte.

Model

El servei de fotografia amb models és ideal per a mostrar els "looks", la personificació de l'entitat i transmetre caràcter. Fem que el carret de la compra augmenti ensenyant a l'usuari com es veurà amb el producte, treballem amb models diferents per arribar a tothom i sempre des de l'essència de l'entitat.

Studio

El servei de fotografia d'estudi està enfocat perquè els nostres clients tinguin material per a les seves xarxes socials i bàners. Aquestes fotografies són essencials per a la imatge de l'entitat, partint des de zero o basant-nos en els gustos del client per arribar al resultat desitjat.

Juguem amb tot

Comptem amb experiència artística, barrejant tècniques, combinant objectes que contrastin en forma, color, textura... Tècniques d'il·luminació, angles i llum natural.

Show

El servei de fotografia d'esdeveniments està pensat perquè les fotos de l'esdeveniment transmetin l'essència del dia.

Màxima cobertura

Cobrim l'esdeveniment de forma global amb els fotògrafs que es necessitin, acostumats a treballar a gran velocitat per no perdre'ns cap instant, sabent treure les fotos que calen en el moment que calen i treballant amb discreció.

Retouch

El servei de postproducció fotogràfica és perfecte per arreglar i perfeccionar tot el material ja existent. Tota mena de solucions de postproducció professionals, preparació del material fotogràfic per a un ecommerce, retoc i balanç de colors i llums i modificacions completes.

Llums i colors

Ajustem les llums i gestionem els colors per augmentar la realitat de les fotos.

Capes i molt més

Retocs de bellesa, tractaments, pells, cabell, emmascarats, revelats, afegim elements i cambiem ambients.

Premom & Newborn

El servei de fotografia d'embarassos i nadons és el millor per immortalitzar amb emoció la gestació, els seus primers minuts, les seves primeres hores i els seus primers dies d'ençà que va arribar.

Recordar-ho per sempre

És un moment on aflora la màxima expressió de tendresa i passa tan ràpid que només volem congelar aquest instant.